Украинецът излезе невредим, след като прекара 35 дни, затворен с лъвове

Мъж от Украйна прекара последните 35 дни, затворен в клетка с лъвове. Той се реши на това, за да привлече вниманието на обществото и да събере средства, за да разшири помещенията на животните в своята малка зоологическа градина. В началото мъжът с

2011-09-10 00:15:32
Украинецът излезе невредим, след като прекара 35 дни, затворен с лъвове
Мъж от Украйна прекара последните 35 дни, затворен в клетка с лъвове. Той се реши на това, за да привлече вниманието на обществото и да събере средства, за да разшири помещенията на животните в своята малка зоологическа градина.

В началото мъжът се притеснявал за живота си, но с всеки изминал ден ставал все по-спокоен. Докато бил в клетката лъвицата Катя тръгнала да ражда и Александър Пилишенко й помогнал, като в последствие спал заедно с новородените лъвчета върху сеното.

Катя не възприемала украинеца като храна, а като играчка. Тя била много внимателна с него и нито веднъж не го надраскала, за разлика от малките лъвчета, които сериозно нашарили ръцете му, въпреки крехката си възраст.

За тези 5 седмици Александър нито веднъж не напуснал клетката, в нея той имал специално поставени душ и тоалетна, където да поддържаха своята хигиена и да задоволява нуждите си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия